Nordic Experience Center del Pirineu

  • QUÈ ÉS?
  • QUI SOM... I ON?
  • QUÈ OFERIM?
  • MISSIÓ
  • VISIÓ
És l'escenari perfecte per gaudir, aprendre i millorar habilitats de l’esquí nòrdic amb l’ajuda d’un material capdavanter i una escola d’esquí, que oferirà als practicants tot el necessari per sentir cada lliscada en un entorn privilegiat: l’estació de Tuixent La Vansa.
 
Una manera d’entendre l’esquí nòrdic, que sota el lema de ROSSIGNOL “another best day”, simbolitza el plaer de lliscar amb una tecnologia facilitadora, amb un material intuïtiu i dissenyat per experimentar moments de màxima expressió en la neu.
 
 
Darrere aquest projecte hi ha tot un equip il·lusionat que té com a propòsit garantir experiències úniques per sentir i viure la passió per l’esquí nòrdic.
 
L’estació d’esquí nòrdic de Tuixent La Vansa ha estat escollida com “Nordic Experience Center”, per la seva capacitat d’atracció d’esquiadors, la facilitat d’accés i proximitat amb l’àrea metropolitana i l’entorn privilegiat, amb circuits entre boscos i grans panoràmiques del Pirineu. Un tret característic de l’estació és l’orientació de la muntanya, la qual permet que les nevades garanteixin la qualitat de la neu.

· Test Center de gamma alta ROSSIGNOL (esquís i botes), SKIGO i KV+ (bastons) per a les dues tècniques, clàssic i patinador. Gratuït!
· Assessorament en l’elecció de material sobre la neu (inclou enceratge SKIGO i RODE).
· Camps: cursos intensius de cap de setmana.
· Nordic Coach: seguiment personalitzat del procés d’aprenentatge amb un enfocament integral que inclou tècnica, entrenament i material.
· Grans descomptes en la compra d’equipament nou Rossignol a Tàndem Solsona i X-Pirinece (només participants dels Camps).
· Promocions i concursos. Compartim la passió pel Nòrdic? Segueix-nos a les xarxes socials i guanyaràs obsequis per a la teva experiència nòrdica.
· Consells setmanals per millorar les habilitats nòrdiques.

Fomentar l’esquí nòrdic definint un escenari integral que permeti als practicants de l’esquí nòrdic trobar uns serveis per viure la passió per aquest esport, amb un material facilitador i una escola que promou experiències úniques i d’aprenentatge significatiu.

El Nordic Experience Center vol ser una font de referència de l’esquí nòrdic al Pirineu, cercant la vinculació dels practicants a una estació mitjançant un acompanyament globalitzador, per aconseguir esquiadors autònoms i competents, on l’entorn virtual complementi la interacció amb aquests i doni resposta a les seves necessitats.


Tuixent - La Vansa

MULTIMÈDIA