I després dels camps què fem?

Per donar resposta a la pregunta que més hem sentit a l’acabar un camp sorgeix NORDIC COACH. 
 
L’objectiu és donar continuïtat al procés d’aprenentatge iniciat oferint un valor afegit més enllà de les 10h de classe i sense cap cost. Es tracta d’un acompanyament, estar al costat per orientar i resoldre dubtes, neguits, inquietuds… que permeti aconseguir el millor de cada practicant i assolir els reptes que cadascú es proposi.
 

Més informació

  • Què inclou?
  • Com ho farem?
  • Per què?
  • Consells
Una sèrie de serveis gratuïts pensats per oferir un seguiment personalitzat des d’un enfocament integral que inclou tècnica, entrenament i material.
 
Els objectius personals de cada participant poden ser diferents (lliscar per plaer, entrenar, competir, etc.) però els àmbits de treball seran els mateixos per fomentar un estil de vida actiu i saludable mitjançant l’esquí nòrdic.
 
Els recursos d’acompanyament seran les xarxes socials, el portafoli d’aprenentatge i el correu electrònic. Comptarem amb grans professionals per atendre les teves necessitats: 
 
- SKIGO marca sueca i RODE marca italiana, ambdós capdavanteres en ceres, parafines i complements. Per ser un esquiador/a competent, no n’hi ha prou amb tenir un esquí adequat, cal mantenir-lo i saber què necessita (ceres, parafines) per millorar el nostre rendiment.
 
- TANDEM Solsona i X-PIRIENCE: destaca el tracte humà, personalitzat i tècnic que ofereixen als clients. Sabem de la importància del material com a element facilitador, per això t’ofereixen GRANS DESCOMPTES en la venda de material nou ROSSIGNOL.
 
- ESCOLA d’ESQUÍ TUIXENT LA VANSA: l’essència del seguiment personalitzat, possibilita el compartir un model d’aprenentatge obert i significatiu, per atendre petits interrogants i donar resposta als dubtes que aniran sorgint en la progressió. I tot això sense oblidar els principis bàsics de l’entrenament. No et tornaràs a preguntar… Quantes hores i a quina intensitat cal esquiar? Mètode continu o fraccionat? Indicadors per contrastar la millora del rendiment?
 

El nostre repte és aconseguir el millor de tu mateix per fer-te conscient que l’esquí nòrdic millora el teu estil de vida. Tingues cura, si el proves crea addicció! 

Si no has tingut l'oportunitat de participar en un Camp, NO ET PREOCUPIS!
 
L’Escola d’Esquí de Tuixent La Vansa vol ser activa en el seu propòsit de difusió de l’esquí nòrdic, i res millor que compartir i donar resposta a les preguntes que qualsevol practicant es formula a la cerca de la ingravidesa. Sentir la millor lliscada comporta una satisfacció única i pròpia de l’esquí nòrdic.
 
El nostre propòsit és acompanyar-te i transmetre l'essència de l'esquí nòrdic amb consells setmanals en les dues tècniques per viure experiències úniques. Segueix-nos a InstagramFacebook i Twitter!
 
 

MULTIMÈDIA