Primera experiència de la temporada: Camp a Tuixent La Vansa

09-01-2017

Un inici de temporada espectacular va posicionar Tuixent La Vansa com l'estació amb millors condicions de neu del sud d'Europa! Motiu més que suficient per organitzar el primer CAMP de la temporada a la seu del Nordic Experience Center, amb una qualitat de neu impressionant que preveia unes condicions immillorables per a l’aprenentatge.

Les ganes de neu de tots els participants es copsava en l’ambient i després d’una primera jornada de presentació del model didàctic i plantejament des primers reptes, es va constatar el potencial i la capacitat d’aprenentatge dels diferents participants. De les dues tècniques inicials, en el transcurs del cap de setmana es van organitzar tres agrupaments, un de clàssic i dos de patinador, per atendre millor les necessitats de cada esquiador i donar resposta a les expectatives que cadascú havia posat respecte el curs. Val a dir que l’objectiu de sentir el plaer de lliscar amb un material de gamma alta, facilitador i amb gran incidència en el rendiment i aprenentatge el van assolir tots els participants.

Destacar l’aprofitament de l’anàlisi de la tècnica que va permetre visualitzar i estructurar el model d’aprenentatge presentat, evidenciant que les possibilitats de millora són més efectives amb un mètode basat en la reflexió.

Us emplacem el proper 28 i 29 de gener a viure un nova experiència nòrdica amb els CAMPS ROSSIGNOL TANDEM.

Primera experiència de la temporada: Camp a Tuixent La Vansa

MULTIMÈDIA