El Demo Day Rossignol torna a Tuixent La Vansa

15-01-2017

Una jornada èpica marcada per la celebració del campionat d’Espanya d’esquí de fons i per un fred extrem,  va ser l’escenari del DEMO DAY ROSSIGNOL. Tuixent - La Vansa, l’autèntic centre d'esquí nòrdic de referència, acollia per segona temporada consecutiva l’esdeveniment que posava a disposició dels practicants material de gamma mitja/alta per provar-lo gratuïtament sobre la neu. El test incloïa bastons, botes i esquís de les dues tècniques, clàssic i patinador, tots amb tecnologia NIS de Rottefella.

L'Escola d'esquí de Tuixent - la Vansa oferia l'assessorament als participants sobre la neu, amb un format molt proper,  a tocar de traça, per comentar sensacions i dubtes del material en funció de les necessitats de cada practicant. Al llarg del matí, un total de 17 esquiadors van provar els models DELTA i XIUM  i WC de clàssic i patinador durant 30' i sense cap cost. Destacar la gran acceptació de la novetat de la temporada, el R-SKIN, un esquí de clàssic sense escates i sense la necessitat d'aplicar ceres de retenció. Gran lliscament, excel·lent adherència a cada moment i en qualsevol tipus de neu. L'esquí perfecte per a la recreació o entrenament.

El DEMO DAY ROSSIGNOL s’ha consolidat i donarà continuïtat a aquesta iniciativa amb una nova jornada a final de temporada, per atendre i posar a disposició dels usuaris un material capdavanter, d'una qualitat contrastada i fabricat a casa nostra!

El Demo Day Rossignol torna a Tuixent La Vansa

MULTIMÈDIA