Camps

  • Camps Rossignol
  • FAQ (Preguntes freqüents)
L’Escola d’Esquí Tuixent – La Vansa organitza els CAMPS ROSSIGNOL en el marc del Nordic Experience Center de Tuixent La Vansa.
 
El format CAMP és caracteritza per ser un curs intensiu de cap de setmana on es desenvolupen les habilitats nòrdiques de les dues tècniques (clàssic i patinador) d’una manera significativa. Les 10h teòrico-pràctiques permeten l’acompanyament del practicant en el procés d’aprenentatge, independentment del seu nivell (debutant-expert), ja que el mètode crea un escenari per aconseguir el bo i millor de cada esquiador, fent-lo competent en un entorn natural lliscant.
 
Un recurs facilitador de l’aprenentatge és el material de gamma alta del Test Center amb sistema integrat (bota+fixació+esquí). Aquesta tecnologia ROSSIGNOL proporciona el màxim rendiment en el lliscament de l’esquí, amb corbes d’aprenentatge progressives que incideixen en la confiança de l’esquiador.
 
CALENDARI
  • 25 i 26 gener
  • 8 i 9 febrer
  • 14 i 15 març
RESERVES
Per a fer les vostres reserves heu de contactar amb l'organització i completar un formulari d’inscripció. Recordeu que podeu confirmar la vostra reserva fins el dimecres anterior al camp, no obstant això, les places són limitades.
 
 
Quin preu té un camp? 120€ 
 
Quantes hores de classe inclou el camp? 10 hores teòrico-pràctiques més 1 hora d’equipament i manteniment d’esquís. Horari marc: 9:30h-14:30h (intensiu amb un break).
 
Hi ha un treball específic d’anàlisi de la tècnica? Sí, el camp inclou filmació i anàlisi de la tècnica. 
 
Aprendré a esquiar amb un camp? Sí perquè tots tenim la capacitat d’aprendre, però el nivell de satisfacció dependrà de molts factors: expectatives, coneixements i habilitats prèvies, modalitat escollida… Fins i tot, l’equip tècnic aprenem després de cada camp, per això apostem per un enfocament integral basat amb l’acompanyament més enllà del curs. El nostre lema: “aprendre fent”!
 
Cal pagar forfet si estem inscrits al camp? L’estació vol potenciar el forfet de temporada i col·labora amb els participants que no el tinguin amb la gratuïtat del diumenge. 
 
Hi haurà material de test? Sí, ROSSIGNOL aporta material de gamma alta per a les dues tècniques (patinador i clàssic) i RODE i SKIGO les ceres i parafines.
 
Què inclou el material de test? L’equipament complert, botes, esquís i bastons. No obstant això, no es pot garantir tots els números de botes i conseqüentment, esquís per a tots els participants (prioritat segons l'ordre d'inscripció). En el supòsit d'estar interessat, caldrà omplir un full de registre en el moment de la inscripció (dissabte de 9h a 9.30h) i deixar el DNI mentre es faci ús del servei.
 
Cal portar ceres per als esquís de clàssic de test? No, el Test Center inclou l’assessorament de l’Escola d’Esquí i totes les ceres necessàries dels nostres col.laboradors RODE i SKIGO. 
 
Quina diferència hi ha entre els esquís de clàssic del test i els que es podrien llogar en qualsevol estació? A part de disposar d’un material de gamma alta, són esquís sense escates que ens permeten sentir la sensació de lliscament. També són un recurs molt important per millorar les habilitats nòrdiques i cercar la transferència cap al patinador.
 
Què fem si no tenim material propi? Podeu llogar-lo a l’estació de Tuixent la Vansa, disposa d’un ampli ventall de models i sobretot, botes de números grans.
 
Hi ha alguna oferta d’allotjament? Sí, als refugis que trobareu a peu de pistes, a l’Arp i a Coll de Port. Demaneu descompte (tarifa de clubs) per als clients del camp. 
 
L’horari inclou la franja de dinar? Dissabte, un cop s'acaben les classes, es para una hora per a dinar (no inclòs) abans d'iniciar la sessió de material. 
 
Hi ha obsequis per als participants? Tàndem Solsona, X-Pirience i les marques col·laboradores obsequien amb diferents productes per sortejar entre tots els participants. 
 
Com es confirma la reserva? Correu a tandemnordic@gmail.com 
 
Fins quan puc confirmar la inscripció? Fins el dimecres anterior al camp. No respectar el termini d’inscripció suposa un recàrrec de 20€.
 
Què inclou la inscripció? 2 tècniques, diferents nivells, 10h classe, 1h manteniment esquís, Test Center ROSSIGNOL, SKIGO i KV+, filmació i anàlisi de la tècnica, acompanyament personalitzat d'aprenentatge (postcamp) i sorteig d'obsequis.
 
Hi ha l’opció d’organitzar un camp a una altra estació? Sí, sempre i quan sigueu un grup amb un mínim de participants. Són els camps personalitzats, organitzem el que vulguis i a on vulguis. Demana pressupost.
 
A l’acabar la temporada, hi ha possibilitat de comprar el material de test? Les botigues Tàndem Solsona i X-Pirience (La Seu) són les encarregades de gestionar les ventes. En el cas que hi hagi una reposisicó de material, només als inscrits que s’hagin adherit al “Club d’Amics Nordic Experience” (gratuït) se'ls enviarà un correu informant-los de les ofertes.
 
Si encara tinc dubtes… No passar res, escriu-nos un correu a tandemnordic@gmail i estarem encantats de donar resposta a les teves preguntes.

MULTIMÈDIA