Test CenterPer sentir el plaer de lliscar es requereix una tecnologia facilitadora, amb un material intuïtiu i dissenyat per experimentar moments de màxima expressió en la neu.
 
Des del Test Center de ROSSIGNOL t’oferim material de gamma alta de les dues modalitats per a què puguis provar gratuïtament durant 30’ els beneficis de la tecnologia ROTTEFELLA amb sistema integrat NIS (bota+fixació+esquí):
 
· Màxima transmissió a l’esquí mitjançant una placa ajustable, la qual permet personalitzar l’ajustament de l’esquí en funció de les necessitats de l’esquiador: màxim dinamisme.
· La fixació és desplaça per l’esmentada placa tantes vegades com es vulgui, fins i tot en la mateixa pista. L’essència del nòrdic és la llibertat, no s’entén una tecnologia que limiti el potencial de l’esquiador i la seva adaptació: la fixació ja no es forada ni es cargola a l’esquí.
· Les diferents posicions de la fixació repercuteixen en el rendiment de l’esquí, variant el comportament de l’esquí en la retenció i en lliscament. El repartiment del pes damunt de l’esquí és el responsable, per exemple d’una millor retenció en la pujada quan la neu està difícil. La tecnologia facilita l’adaptació al medi i a les variacions de la neu.
· La connexió fixació/bota garanteix una transmissió excel·lent que destaca per:
· Fixació + ampla i + lleugera: millora la superfície de suport aconseguint + estabilitat i control de l’esquí.
· Màxim contacte entre la bota i l’esquí: eficiència energètica gràcies a la dualitat de força i sensibilitat.
El sistema integrat (NIS) potencia un esquí basat en les sensacions, on la percepció del nostre cos és el concepte clau per gaudir de les millors lliscades.
 
El Test Center inclou:
· Assessorament del material i enceratge per part de l’Escola d’Esquí Tuixent La Vansa
· Esquís, bastons i botes (consultar disponibilitat de talles)
· Clàssic (ceres) i patinador
 
 
El Test Center ROSSIGNOL es troba dins l’Escola d’Esquí i l’horari d’atenció al públic és de 9h a 15h durant tota la temporada d’esquí (festius i caps de setmana).

MULTIMČDIA